Verkkolehti


Kolumnit

Kielii kalinas

Mihin tämä kehitys johtaa?

Miten kuolemajärveläiset ja sakkolalaiset tulivat Urjalaan joulukuussa 1939. Luen Seppo Pirhosen kolumni aiheesta. Se on alunperi julkaistu viisi vuotta sitten Forssan Lehdessä Urjalan kulmilta palstalla 27.11.2009. Lue tästä

Minna Saano on kirjoittanut ensimmäisen kolumnin Kuolemajärveläisen verkkolehteen. Hänen aiheensa on mielenkiintoinen kertoen kokemuksista erilaisissa muurremaailmoissa. Tällä palstalla kirjoittajat vaihtuvat aina määräajoin. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan, ota yhteyttä toimitukseen: seppo.pirhonen@urjamedia.fi.

Lue tästä Minna Saanon kolumni pdf-muodossa:

Mie mään ja mää lähren

 

 

Minna Saano
Toimittaja, freelancer, KTM

”Äidin puoleinen sukuni on kotoisin Kuolemajärveltä. Äitini, Terttu Laakso, on syntynyt Inkilässä, isoisäni Tatu Muurinen Muurilassa ja isoäitini Alma Muurinen Kipinolassa. Itse olen käynyt Kuolemajärvellä viitisentoista kertaa. Karjalan matkojen innoittamana luen mielelläni kirjallisuutta lähihistoriasta. Muita mukavia puuhia ovat talviuinti, marjojen ja sienien kerääminen, säilöminen ja ruoanlaitto sekä maalla Urjalassa käyminen ja siellä touhuaminen.”

 

Minna Saano